Σάββατο, Ιουνίου 10, 2006

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ!

Κοστίζει και φτηνότερα, έρχονται και τα μπάνια του λαού... Ας αφήσουμε τους εργολάβους να δράσουν ανενόχλητοι, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Επιστημών, υπό την αιγίδα του αναπληρωτού κ. Δημάρχου, κλπ κλπ




Η Κατερίνα (αυτή η προ των πυλών) ανέβασε ενημερωτικό άρθρο περί του αμαρτωλού πάρκου της Ριζάρη. Γιατί αμαρτωλό; Επειδή το κυνηγάνε και δεν το πιάνουνε, κάπως σαν τον άγνωστο γνωστό δραπέτη... Εκείνο διαφεύγει, αλλά να δούμε για πόσο ακόμα. Μέχρι πότε θα αντιστέκεται στις ορέξεις των διωκτών του; Το 1/6 του, το έφαγε το ΜΕΤΡΟ, υπολείπονται άλλα 5/6 για την αξιότιμη αξίνα και τον περήφανο εκσκαφέα! Ποιος εργολάβος έχει σειρά; Οποιος ασχολείται με τα κομματάκια της ΕΓΝΑΤΙΑΣ δεν θα μπορέσει. Αλλος; Πολλοί οι μνηστήρες...

Αναρωτιέμαι, γιατί οι εργολάβοι λένε πάντα ΝΑΙ. Δεν ανασαίνουν εκείνοι; ούτε τα παιδάκια τους; Μπα, το κέντρο της Αθήνας "τσιμέντο να γίνει"! κατά την προσφιλή ρήση εκείνων που έχουν υπέρτατη αξία το «ό,τι φάμε κι ό,τι πιούμε» (κι ό,τι αρπάξουμε, φυσικά) επειδή κατοικούν στα Β.Π.


ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΟΥΤΕ ΓΚΑΖΟΝ, ΤΡΩΝΕ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΧΩΜΑ

Τι τα βάζω με τους εργολάβους; θα ρωτήσει κάποιος υποψιασμένος. Ε, επειδή οι πολιτικοί μας έχουν αποδείξει την υπευθυνότητα με την οποίαν αντιμετωπίζουν τον πολίτη, κλπ κλπ (ας σκεφτεί ο καθένας να αντικαταστήσει με όποια λέξη θέλει τη λέξη "υπευθυνότητα") Βρε κουτά, (ν' αγιάσει η ψυχούλα σου Μαλβίνα!) βρε κουτά λοιπόν, άμα οι στρατώνες των τσολιάδων καταπιούν ΚΑΙ τον υπόλοιπο εθνικό κήπο, αυτόν που διαφεύγει από τη ξεραΐλα και την απουσία περιποίησης, πού θα το πάτε το Κοινοβούλιο; Στα Βόρεια Προάστεια; Είναι καρκινογόνα καλέ σεις...

Τα άρθρα της Κατερίνας και ένα παλιό δικό μου εδώ:

2. Ένα Πάρκο μα ποιό Πάρκο.. 9 Ιουνίου 2006
1.
Ο κήπος της Ριζάρη 20 Νοεμβρίου 2005
3.
Αναχωρώ για το χωριό μου! 30 Νοεμβρίου 2005


Ο blog-man και η blog-woman που είναι απασχολημένοι να ασχολούνται με τους άλλους -γενικώς και αορίστως- υπερασπιζόμενοι ευλαβικά το δικαίωμα της (απο)μόνωσής τους, ας μην ανησυχούν: Αδέρφια, πολεμάμε και για τη δική σας ανάσα!

2 σχόλια:

Katerina ante portas είπε...

Eυχαριστώ πάρα πολύ!! Έφτιαξες και banner! Δυναμική κατεβασιά, σε πάω με χίλια!!
Μήπως θα πρέπει να αναφέρουμε και τον arcudo στα λινκ που παραθέτεις;

Rodia είπε...

OK Κατερίνα! Ευτυχώς που τον έβαλες να μη ψάχνω...

Αφήνω και το σχολιάκι που έστειλα στο άρθρο σου, να το έχω πρόχειρο:

«Με κάτι τέτοια άρθρα Κατερίνα, μου πατάς τον κάλο!
25 συναπτά έτη στην τσίτα για την περιοχή. Κι όμως! γκρεμιζόντουσαν το ένα μετά το άλλο τα (διατηρητέα) αρχοντικά, στο χρόνο που μεσολαβούσε μεταξύ της λήξης της προθεσμίας και της ανανέωσής της διάταξης. Γιατί δεν κρίνονταν διατηρητέα μια και καλή αλλά με ημ/νία λήξης; Τεσπα.
Και για το πάρκο της Ριζάρη που έχει μείνει μισό, και για το πάρκο Ελευθερίας, και για το Μέγαρο (πριν χτιστεί) μια και δεν πληρούσε κιόλας τις προδιαγραφές για τις οποίες προκηρύχτηκε, και για το υποδρόμιο(!!) γκαράζ στο κομμάτι της Υψηλάντου μπροστά στον Ευαγγελισμό (αυτό μάλλον τη γλιτώνει για την ώρα όπως φαίνεται) που θα κατάπινε το αλσάκι, και.. και.. και..

Μέχρι που το πήρα απόφαση, κουράστηκα, πεθάνανε και πολλοί απ' όσους τρέχαμε μαζί, είπα ν' αλλάξω γειτονιά και ίσως και πόλη (ή και χώρα, γιατί όχι;;)

Ας τους αφήσω (είπα από μέσα μου) να πνιγούνε στο καυσαέριο.. Σιγά σιγά (αν το παρατήρησες) τρώνε τον εθνικό κήπο οι στρατώνες των τσολιάδων. Αυτό κόβει την ανάσα των βουλευτών. Λες να πάνε το κοινοβούλιο στα Β.Π. ???

..χωρίς παρεξήγηση ελπίζω.. αστειάκι έκανα.. ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ που λένε...»