Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2006

Μαίνεται πόλεμος!!!

Πόλεμος αφανής μεταξύ εταιρειών κινητής & σταθερής τηλεφωνίας, με καρυκεύματα πολιτικής χαλάρωσης, τρομολαγνικής κραιπάλης, και άλλα λιγότερο ή περισσότερο καφτερά.
Ο κ. Καρατζαφέρης προβάλλεται ως θεματοφύλαξ του επικοινωνιακού απορρήτου: «Η υπόθεση είναι εξόχως σοβαρή!»
Ο πλέον αρμόδιος, ο πρόεδρος της Αρχής Προστασίας των τηλεπικοινωνιακών δικαιωμάτων του πολίτη, ο κ. Λαμπρινόπουλος, μαθαίνει από τα δημοσιεύματα εφημερίδων τι συμβαίνει εδώ και κάτι χρόνια.
Επι ένα χρόνο υπέκλεπταν.
Επι ένα χρόνο (μετά την ανακάλυψη των υποκλοπών) προσπαθούσαν οι Αρχές υπό τον κ. Βουλγαράκη να συγκαλύψουν το γεγονός και να ανακαλύψουν το δράστη -χωρίς αποτέλεσμα. (σχόλιο δικό μου: σωστά. Τι είναι μια κυβέρνηση και μια χώρα μπροστά στα "αυτοκτονικά" σχέδια ενός 14χρονου; σε τα μας ρε μάγκες; σε τα μας;)
«Δεν ξέραμε πόσο σοβαρό ήταν» !!! (τα θαυμαστικά δικά μου)
Βαρβιτσιώτης: «Πρωτόγνωρο για τα ελληνικά χρονικά» (σχόλιο δικό μου: έχει δίκιο το παιδί, νέος είναι, αλλά γιατί δε ρώτησε το μπαμπά του πριν πετάξει την κοτσάνα;)
Η πλάκα είναι ότι ψηφίσαμε πριν λίγους μήνες στην ΕΕ ΥΠΕΡ της παρακολούθησης!
Χρυσοχοΐδης: «Στο όνομα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, δεν πρέπει να γκρεμίσουμε όλα» (σχόλιο δικό μου: αν είσασταν κυβέρνηση, άραγε τι θα λέγατε;)

Ολοι συμφωνούν στο ότι Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ
(σχόλιο δικό μου: Πάλι καλά. Μας αποπλάνησαν και πρέπει να επανορθώσουν, για τούτο πρέπει να τους βρούμε.. όχι για τίποτ' άλλο..)

τολμώ να εκφράσω μια δειλή απορία: Μήπως η αναθεώρηση του Συντάγματος θα περιλάβει και ανάλογη διαμόρφωση του άρθρου για το απόρρητο των επικοινωνιών;
(πολύ δειλά το εκφράζω, έτσι;)

..και.. συνεχίζω να παρακολουθώ με ενδιαφέρον το ΧΑΑ.. ιδίως τις μετοχές των εταιρειών τηλεφωνίας.. σταθερής και κινητής..

Α! δείρανε και τον Πολυζωγόπουλο και κάποιος αυτόπτης μίλησε για προβοκάτσια..
Α!Α! μάλλον ο ανασχηματισμός αναβάλλεται επ' αόριστον..
Α!Α!Α! οι αυξήσεις πάνε για γαργάρα..

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! τι στο καλό το άνοιξα το κουτί σήμερα; ε;

3 σχόλια:

Μαύρος Γάτος είπε...

Μας αποπλάνησαν και πρέπει να επανορθώσουν, για τούτο πρέπει να τους βρούμε.. όχι για τίποτ' άλλο.

Εγώ πάντως δεν τους παντρεύομαι. Kαλύτερα να το ρίξουμε το μούλικο.

Σ;))))))))))

Oneiros είπε...

Τι είναι μια κυβέρνηση και μια χώρα μπροστά στα "αυτοκτονικά" σχέδια ενός 14χρονου; σε τα μας ρε μάγκες; [..]Η πλάκα είναι ότι ψηφίσαμε πριν λίγους μήνες στην ΕΕ ΥΠΕΡ της παρακολούθησης!

Τζάκποτ! ..μόνο που "τα μας" είναι η μειοψηφία' η πλειοψηφία, δυστυχώς, το έχει το ρημάδι το πολύ πολύ για να λύνει sudoku.

Sarasides είπε...

1. καμιά υποκλοπή δεν έγινε [τουλάχιστον παρανόμως]
Απλώς παρακολουθούσαν όλους τους υπόπτους για υπονόμευση της ασφάλειας της ολυμπιάδας:
α. Ισλαμιστές
β. Αντιεξουσιαστές
γ. Αντιπαγκοσμιοποιητές
δ. Κυβέρνηση Καραμανλή
και
ε. Έναν υπάλληλο της αμερικανικής πρεσβείας για ξεκάρφωμα.

2. Η δήθεν ανάλυση του πράκτορα Βουλγαράκη, δεν ήταν παρά μια προσπάθεια συκοφάντησης των EL. Κοτσάρισε ένα μεγάλο Ε στο κέντρο του πίνακα ζωγραφικής και μετά βερμπάλιζε αερολογίες.
Το κέντρο όμως της υποκλοπής ήταν - τάχαμου - το κέντρο των ΕL.

3. Τα σοβαρά είναι αλλού:
Σήμερα, 6.666 μέρες πριν το - κατά Χοζεβίτην - ποθούμενον, το blogspost σέρνεται. Σεισμός έγινε στην Καστοριά. Η νουβέλα δεν μου ανοίγει με τίποτα. Ο υπολογιστής μου πάει για σέρβις.

Είναι τυχαία όλα αυτάααααααααααααα;
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεε;