Τετάρτη, Ιουλίου 19, 2006

Αγαπητή μου (ΝΟ!) Hillary, σου γράφω για επιχειρήσεις...



Σε άκουσα που έλεγες ότι πρέπει να τελειώσουνε πια οι επιχειρήσεις στη Μέση Ανατολή, δηλαδή (κατά την ερμηνεία μου) να καθαρίσει το Ισραήλ τον τόπο και να κάνει το Λίβανο οικόπεδο με τις ευλογίες της χώρας σου. Το ότι υπάρχει μια χώρα που θα εξαφανιστεί μετά το πέρας αυτών των επιχειρήσεων, δε φάνηκε να σε απασχολεί καθόλου. Ούτε καν αναφέρθηκες στους γηγενείς πληθυσμούς, άλλωστε αυτοί είναι υποδέεστεροι των φίλων και χρηματοδοτών του κόμματός σου. Αφραγκοι μείνανε οι Λιβανέζοι, οι κάτοικοι μιας όμορφης χώρας η οποία -πριν τα γεγονότα του 1973, στα οποία συνέπραξε ο αξιότιμος φίλος σου κ. Κίσιντζερ- χαρακτηριζόταν ως «η Ελβετία της Μέσης Ανατολής». Αφραγκοι μείνανε και αδυνατούν να σε συνδράμουν.

Σε άκουσα που έλεγες ότι πρέπει πια να τελειώνουμε με το θέμα «τρομοκρατία», τοποθετώντας τους υποτιθέμενους τρομοκράτες στο στρατόπεδο των γηγενών και των ομόρων τους, αποκλείοντας τους πάνοπλους επιτιθέμενους από αυτό το χαρακτηρισμό. Με τον επαναλαμβανόμενο συχνά αυτό λόγο -όχι μονάχα απο τα δικά σου πανέμορφα χείλη, αν και σφιχτόκλειστα- δεν καταλαβαίνεις ότι ανάβεις το πράσινο στον αξιότιμο φίλο σου κ. Ερντογάν να ετοιμάζεται να αναλάβει δράση εναντίον των κούρδων, οι οποίοι τρομοκρατούν τη χώρα του. Οπως είπε, να αναμένουμε επιχειρήσεις μετά το τέλος του φετεινού Αυγούστου.

Αγαπητή μου (ΝΟ!) Hillary, νιώθω την ανάγκη να σε ενημερώσω, επειδή πιστεύω στη γυναικεία σου ταυτότητα, για το λάθος που κάνεις να θεωρείς φίλο σου κάθε δυνατό και πάνοπλο. Οι καλύτεροι φίλοι σου μπορούν να είναι τα φτωχαδάκια και κοστίζουν και φτηνότερα. Ισα κοστίζουν π.χ. μερικά σάντουϊτς με μερικούς πυραύλους; Για σκέψου το ξανά... έστω, θυμήσου τις διακοπές που έκανες με το Μπίλλυ στα νησιά του Αιγαίου... Εκτός αν σε πλήγωσε τόσο πολύ το τσιμπούκι της Μόνικα. Ετσι μού 'ρχεται να το πλακώσω στις σφαλιάρες το τσακλοκούδουνο, αν αυτό θα σε έκανε να δεις τα πράγματα με μεγαλύτερη ευκρίνεια.

Σε φιλώ,

σμουτς!:-)

Υ.Γ. Οι επιχειρήσεις αυτές δεν είναι θυγατρικές της Κόκα Κόλας, μη τα μπερδεύεις, ε

9 σχόλια:

Ecumene είπε...

Αχ,η Αριστερά της Αμερικής......


Ροδια μπραβο για το post...

και εγω συμμεριζομαι την
απογοήτευση σου απο
ενα θηλυκο μυαλό

που περιμέναμε τουλαχιστον
λογω της θηλυκότητας του

να κρατησει ισες αποστασεις
και να μιλησει παρηγορητικά...


Παρ' ολα αυτα Δημοκρατικούς Πασόκους
θα ψηφίσουμε τον Σεπτεμβρη.........

Εχουμε και αλλη επιλογη;;..ε;.....

Μαύρος Γάτος είπε...

"Επιχειρήσεις", όπως λέμε "μπίζνες"...

Βρε σταματήστε τη γη να κατέβω, είπα!

Unknown είπε...

Αγαπητέ μου Μπίλλυ,

Μην ξεχνάς ότι έχουμε μια κόρη να προικίσουμε, ανεξάρτητα από την καρακάξα την Μόνικα....

Κωστής Γκορτζής είπε...

Λόγω απουσίας ψιλοκαθυστερημένα:
Φιλιά πολλά για Χρόνια Καλά και Πολλά!

Rodia είπε...

*** ergo-Maria, αν αποφασίζαμε ΟΛΟΙ -και όχι μονάχα η αφεντιά μου, ε- να ψηφίζουμε ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και όχι ΚΑΤΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ, σίγουρα τα πράγματα θα ήταν περισσότερο σαφή -τουλάχιστον. Η πολιτική δεν είναι ποδόσφαιρο και οι εκλογές δεν είναι ποδοσφαιρικοί αγώνες, ούτε όταν ψηφίζουμε βάζουμε κανα στοίχημα για να θέλουμε να είμαστε με τους κερδισμένους ή έστω με τους εισερχόμενους εις τας Βουλάς.

*** Γατούλη, η γη είναι για τους ανθρώπους βρε! άμα κατέβεις κι εσύ... ποιος θα μείνει;

*** Καμηλιέρη, κατι θα ξέρεις παραπάνω για τις άπορες κορασίδες της ερήμου...

*** Ημίαιμε, μάλλον δε διάβασες προγενέστερο πόστιον.. Ευχαριστώ πάντως!

σμουτς!:-))))
(για όλους)

philos είπε...

Είτε πηδάνε (Bill Clinton) είτε δεν πηδάνε (Hilary Clinton), τις ίδιες και χειρότερες μαλακίες με το "χειρονάκτη" Bush λένε και πράττουν!

Lion είπε...

Συμφωνω με τον philos και συνυπογραφω την απαντηση της Ροδιας προς τον Μαυρο Γατο.

Ενημερωτικα απο τις σημερινες γερμανικες εφημεριδες: η Τουρκια ετοιμαζεται να επιτεθει κατα των Κουρδων στο Β. Ιρακ. Οι ιρανοι εχουν δωσει ηδη την συγκαταθεση τους, οι αμερικανοι φαινονται να κλωτσανε λιγο.

Τα επιχειρηματα των τουρκων ειναι ακριβως τα ιδια με των ισραηλινων.

Κωστής Γκορτζής είπε...

Θα πρόσθετα στα πολύ εύστοχα σχόλια και κάτι για την Κοντολάιζα αλλά φοβάμαι μη με πούνε ρατσιστή...

Υ.Γ. Διάβασα το προηγούμενο ποστάκιόν σου και σου ξαναϋποβάλλω τις από καρδιάς ευχές μου... :)

Rodia είπε...

*** philos, έχει διαπιστωθεί ήδη δυστυχώς ότι αι αποστερημέναι γυναί βγάζουν τα απωθημένα τους εναντίον του συνόλου του ανδρικού πληθυσμού του πλανήτη. Παραδείγματα άφθονα, 100% στις μέχρι τώρα "σιδηρές κυρίες": Μέϊρ, Θάτσερ, Μαντλίν, Κοντολίζα. Γιατί να αποτελέσει εξαίρεση το αστεράκι Hilary, ε... Δεδομένου του πλημμελούς ενδιαφέροντος του Μπιλ πάει, αν βγει θα γα**σει το σύμπαν!

(που σημαίνει ότι πάλι οι άντρες φταίνε)

*** OldSkipper, ο γείτονας μεταθέτει την έναρξη της εκκαθαριστικής επιχείρησης μετά το τέλος του Αυγούστου. Τόσο χρόνο υπολογίζει πως χρειάζεται ώστε να πείσει τους κολλητούς του.. ή μήπως το κάνει για τα μπάνια του λαού..?


*** Ημίαιμε, η Λίζα η Κοντή έχει ένα παραπάνω λόγο -είναι τόσο απλό.
Κατά τα άλλα.. ο επιμένων νικά! Εχμ.. Ευχαριστώ ξανά!

σμουτς!:-))))
(για όλους)