Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2006

Αγιε μου Γεράσιμε, βάλε το χέρι σου...

...και άρπαξε όλους τους κλέφτες και τους απατεώνες που ευθύνονται για την πτώση των πυλώνων της ΔΕΗ στην Κεφαλονιά μας, αφού δεν τό 'βαλες για να τους κρατήσεις ορθούς. Παρεκτός άμα σ' έβαλε συνεταίρο η ΔΕΗ: Αυτή να παίρνει τα λεφτά κι εσύ, Αγιε μου, να στηρίζεις τσι κολόνες! Κουράζεσαι όμως πολύ, τι να πρωτοπρολάβεις με όλη αυτή την τρέλα τση εξουσίας; Αρπαξε καλύτερα τσου αγιογδύτες μπας και ιδούμε νύχτες φωτεινές και ζεστασιά... Χειμώνας καιρός είναι μαθές.

2 σχόλια:

Sarasides είπε...

Παρακολουθώντας από τηλοψίας τα τεκταινόμενα στην παλαίποτε επικράτεια του σημμειολογικού αναλόγου του Έλληνος, παρετήρησα τα εξής:
- Ο λαός, ήταν αγανακτισμένος, όχι με την έλλειψη ρεύματος, αλλά με την κοροϊδία της ΔΕΗ [σώπα όπου νά 'ναι φτάνει...]
- Εξαιρουμένων των στελεχών του ΚΚΕ, που διοργάνωσαν το πάρτι της ζωής τους σε πανελαδικό δίκτυο, οι κάτοικοι που πιέστηκαν από τα κανάλια για μια δήλωση αγανάκτησης, επέδειξαν σύνεση.
- Το οργίλο ύφος κάποιων συνεντευξιαζόμενων, μάλλον στην συστηματική παρενόχληση των μαρκουτσίων οφείλετο, παρά στην έλλειψη ρεύματος.

Κατόπιν τούτων, φρονώ πως ο Έλληνας ακόμα αντέχει...

Rodia είπε...

Μερικά γεροντάκια όμως πεθάνανε από το κρύο.
Και η θλίψη γίνεται απόγνωση και δεν μπορεί παρά να είναι οργίλη.
Είναι φριχτό να συμβαίνει αυτό σήμερα.

Τουλάχιστον να υπήρχε λίγη τσίπα απο τους "ειδικούς". Με αυτά και μ' αυτά, οι μελέτες (που δεν πιστεύω ότι είναι ελλιπείς) και οι εργολάβοι (για των οποίων την εντιμότητα αμφιβάλλω) θα μείνουν στο απυρόβλητο. Τζερτζελές να γίνεται, να κρύβονται οι υπεύθυνοι πίσω απο το θόρυβο δλδ...