Παρασκευή, Μαρτίου 17, 2006

ΑΝΔΡΙΚΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ

Παλιά αλλά ενδιαφέρουσα έρευνα στο διαδίκτυο, η οποία πάντα παραμένει επικαιρη:

Χοντοσεντερόνη:
Βασική γυναικεία ορμόνη χάρη στην οποία μια γυναίκα, που μπορεί να μην ξέρει να πάει ούτε από την Ομόνοια στο Σύνταγμα, εντοπίζει με κλειστά μάτια και χωρίς καμία προσπάθεια όλα τα υποκαταστήματα της αλυσίδας Hondos Center σε ακτίνα 150 ναυτικών μιλίων.

Φερτηκαρταρεκαργιόλη:
Ορμόνη που εκκρίνεται ιδιαίτερα κάθε Σάββατο πρωί και διεγείρει την γυναίκα κάτα τρόπο ώστε να αποσπάσει την πιστωτική κάρτα του άντρα - η δική της έχει καταστραφεί από την χοντοσεντερόνη.

Ευρωχλωρίνη:
Με την έκκριση αυτής της ορμόνης η γυναίκα αφήνει την κάρτα και στρέφεται στα μετρητά του άντρα, τα οποία και "καθαρίζει" σε χρόνο μηδέν. Αν συνδυαστεί με τις δύο προηγούμενες, ασ'τα να πάνε.

Τηλεφωνίνη:
Ορμόνη που δίνει στην γυναίκα την ικανότητα να μπορεί να μιλά στο τηλέφωνο για πολλές ώρες χωρίς να χρειάζεται τροφή και νερό. Εκκρίνεται μονίμως, σε τεράστιες δε ποσότητες όταν η φερτηκάρταρεκαριόλη και ευρωχλωρίνη δεν έχουν αποτέλεσμα.

Νυφουλίνη:
Πρόκειται για ορμόνη της οποίας η έκκριση αυξάνεται γεωμετρικά με τα χρόνια και η οποία δημιουργεί στην γυναίκα την ακατανίκητη ανάγκη να ντυθεί νυφούλα. Από τα 30 περίπου και μετά αποτελεί τον βασικό παράγοντα που προσδιορίζει τη γυναικεία συμπεριφορά. Εξαιρετικά επικίνδυνη για τους άντρες, μπορεί να τους οδηγήσει ακόμη και στον αιφνίδιο γάμο. Σε ακραίες περιπτώσεις έχουν παρατηρηθεί εκδρομές στη Λούτσα με Hyundai Accent και παρέα με τα πεθερικά.

Πονοκεφαλίνη:
Πρόκειται για ορμόνη που εκκρίνεται κυρίως όταν η γυναίκα βρίσκεται σε ύπτια θέση (=ξαπλωμένη). Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι αυτή η ορμόνη δεν προκαλεί πονοκέφαλο στην γυναίκα αλλά οίδημα (=πρήξιμο) στα @@ των ανδρών. Εξαιτίας της η γυναίκα επικαλείται δήθεν πονοκέφαλο για να αποφύγει άλλες δραστηριότητες. Οι λόγοι για τους οποίους παράγεται αυτή η ορμόνη είναι πολλοί και όχι πλήρως κατανοητοί από την επιστήμη. Πιστεύεται ότι συσχετίζεται με τη νυφουλίνη στις μικρές και την φερτηκάρταρεκαργιόλη στις μεγαλύτερες ηλικίες. Πάντοτε όμως συνδυάζεται με την μουρμουρόνη. (βλ. παρακάτω)

Μουρμουρόλη:
Βασική γυναικεία ορμόνη, εκκρίνεται από όλες τις γυναίκες και σε όλες τις ηλικίες. Διακρίνεται στην γενικομουρμουρόλη (η γυναίκα μουρμουρίζει γενικώς, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας) και στη κρεβατομουρμουρόλη (εκκρίνεται πριν τον ύπνο και προκαλεί εκτεταμένη κρεβατομουρμούρα). Σε συνδυασμό με την τηλεφωνίνη προκαλεί μουρμούρα από τηλεφώνου (γνωστή και ως τηλεγκρίνια). Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι αν βρεθεί τρόπος περιορισμού της μουρμουρόλης, ο μέσος όρος ζωής των ανδρών θα αυξηθεί άμεσα κατά 15-20 χρόνια.

Γλυστριδίνη ή φλυαρόνη:
Ορμόνη που έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία της γυναίκας να ελέγξει την κίνηση των γνάθων και της γλώσσας της. Εκδηλώνεται με παρατεταμένη φλυαρία, συνδυάζεται ιδανικά με την τηλεφωνίνη και χειροτερεύει τα αποτελέσματα της μουρμουρόνης. Διεθνής ομάδα ερευνητών απέδειξε με μαθηματικό τρόπο ότι δεν υπάρχει αντίδοτο.

Ρομαντζίνη:
Η έκκριση αυτής της ορμόνης επιφέρει την προσωρινή αναστολή της εγκεφαλικής λειτουργίας της γυναίκας. Προκαλείται με διάφορους τρόπους, π. χ. λουλούδια, ρομαντικά δείπνα κ. α. Τελικό αποτέλεσμα είναι η γυναίκα να πιστεύει τα φούμαρα που σκαρφίζεται ο άντρας προκειμένου να του κάτσει. Ορισμένες φορές όμως του δημιουργεί προβλήματα, ειδικά όταν βιάζεται. Πάντως πρόκειται για ορμόνη εξαιρετικά χρήσιμη στον άντρα, σε συνδυασμό δε με την τεχνική του "στρίβειν δια του αρραβώνος", του εξασφαλίζει αρκετά χρόνια καλοπέρασης χωρίς να υποστεί τις οδυνηρές συνέπειες της νυφουλίνης.

Ρεμαλίνη:
Αυτή η ορμόνη εκκρίνεται στις γυναίκες με σταθερό δεσμό. Εκδηλώνεται με την αποστροφή προς όλους τους φίλους του άντρα και ιδιαίτερα εκείνους που δεν έχουν παραλύσει εγκεφαλικά από τον γάμο ή τον δεσμό και εξακολουθούν να ζουν φυσιολογικά - να ξενυχτάνε, να πίνουν, να καπνίζουν, να γνωρίζουν άλλες γυναίκες κλπ. Συνηθισμένες ατάκες είναι "πάλι με αυτά τα ρεμάλια θα βγεις;", "να πας να μείνεις με τα ρεμάλια τους φίλους σου" και γενικά οποιαδήποτε φράση περιέχει τη λέξη "ρεμάλι" ή συνώνυμό της.

Βρωμιαρόνη:
Αυτή η ορμόνη εκκρίνεται όταν μια γυναίκα αντιληφθεί ότι κάποια άλλη γυναίκα, ανταγωνιστική προς αυτή -oποιαδήποτε δηλαδή- έχει κάποια επιτυχία σε οικονομικό, σεξουαλικό, εργασιακό ή οικογενειακό τομέα. Εκδηλώνεται με χαρακτηρισμούς του τύπου "η βρωμιάρα η Χ" , "η σκρόφα η Ψ" ή από ερωτήσεις όπως "τι μου κάνεις χρυσή μου;" (=ψόφα μωρή) κλπ.

Μπριγιαντίνη:
Εδώ δεν εννοούμε την γνωστή λίγδα στο μαλλί των ροκαμπιλάδων αλλά μια γνήσια γυναικεία ορμόνη που εκκρίνεται σε τεράστιες ποσότητες στη θέα ενός μπριγιάν ή ενός μονόπετρου δακτυλιδιού. Η δράση αυτής της ορμόνης επικαλύπτει όλες τις άλλες και ενισχύει τη νυφουλίνη. Οταν το μπριγιάν προορίζεται για ή ανήκει σε άλλη γυναίκα, η μπριγιαντίνη μετατρέπεται σε βρωμιαρόνη.

Παλιολιγουρίνη - Παλιαδελφίνη
Η παλιολιγουρίνη προκαλεί την αποστροφή της γυναίκας για τον άντρα που την φλερτάρει και εκδηλώνεται με σκέψεις ή εκφράσεις όπως "παράτα με ρε παλιολιγούρη" κ. α Η παλιαδελφίνη αντίθετα εκδηλώνεται όταν η γυναίκα θέλει κάποιον άντρα αλλά αυτός δεν της κάθεται, οπότε και λέει "παλιαδελφή ο τύπος" κλπ. Αυτές οι ορμόνες μπορεί να δράσουν ακόμη και ταυτόχρονα, οπότε έχουμε εκδήλωση σχιζοφρενικής συμπεριφοράς. Και οι δύο υποχωρούν άμεσα με λίγη μπριγιαντίνη.

Τεκνοποιόνη:
Ορμόνη που συνήθως συμπίπτει χρονικά με τη νυφουλίνη. Δημιουργεί στην γυναίκα την ακατανόητη ανάγκη να κάνει παιδί και εκδηλώνεται με υστερικές αντιδράσεις στη θέα μωρών άλλων γυναικών. Σημειώνεται δε ότι όσο πιο σπασαρχίδικο είναι το βρέφος, τόσο πιο υστερικές είναι οι αντιδράσεις λατρείας προς αυτό. Σε συνδυασμό με την κρεβατομουρμουρόνη, τη νυφουλίνη και τη φλυαρόνη, γίνεται εξαιρετικά επικίνδυνη για τον άντρα. Τα ποιοτικά προφυλακτικά είναι το ελάχιστο μέσο αντιμετώπισής της.

Σεντερφορόνη:
Βασική ανδρική ορμόνη χάρη στην οποία ένας άνδρας , που μπορεί να μην ξέρει πόσο κάνει μισό κιλό κιμά, γνωρίζει χωρίς καμία προσπάθεια όλα τα σέντερφορ της 3ης κατηγορίας ποδοσφαίρου της Σενεγάλης

Φερτητσονταρεκαργιόλη:
Ορμόνη που εκκρίνεται ιδιαίτερα κάθε Σάββατο βράδυ και διεγείρει τον εργένη άντρα κάτα τρόπο ώστε να αποσπάσει την τσόντα... από το φίλο μπάκουρο - η δική του έχει καταστραφεί από την σεντερφορόνη μιας και έχασε στο στοίχημα του ΟΠΑΠ και δεν έχει φράγκο να πάρει δικιά του.

Ευρωκαμακίνη:
Με την έκκριση αυτής της ορμόνης ο άντρας αφήνει την τσόντα και στρέφεται στις τουρίστριες Σαντορίνης και περιχώρων τις οποίες και "καθαρίζει" σε χρόνο μηδέν όσο μπουρούχες και να είναι. Αν συνδυαστεί και με την Φερτητσονταρεκαργιόλη, ασ'τα να πάνε.

Ιντερνεττονίνη:
Ορμόνη που δίνει στον άντρα την ικανότητα να μπορεί να μιλά σε chat rooms για πολλές ώρες χωρίς να χρειάζεται τροφή και νερό. Το βράδυ όταν κουράζετε απ' το σερφάρισμα στο Ιντερνετ όπου ανταλλάσσει προστυχόλογα μ' αυτή τη 16άρα απ' την Αυστραλία (μην το πείτε σε κανέναν, της λέει πως είναι 18 μισό)
Η ορμόνη αυτή απαντάται και στα δυο φύλα, στο γυναικείο όμως είναι ηπιοτέρας μορφής, δεδομένου ότι η γυναίκα υστερεί ακόμη ως προς τη χρήση του χρόνου εξάρτησης απο το διαδίκτυο. Οταν με το καλό υπάρξει εξίσωση και σε αυτό τον τομέα, δεν αποκλείεται να υπερκεράσει τον άνδρα σε σχετικές εκκρίσεις, δεδομένου μάλιστα ότι το θήλυ έχει μεγαλύτερες ψυχοπνευματικές αντοχές.

Ταξερωολαλίνη:
Πρόκειται για ορμόνη της οποίας η έκκριση αυξάνεται γεωμετρικά με τα χρόνια και η οποία δημιουργεί την αίσθηση ότι τα ξέρει όλα . Από τα 30 περίπου και μετά αποτελεί τον βασικό παράγοντα που προσδιορίζει τη αντρική συμπεριφορά.

Μαμαδόλη:
Πρόκειται για ορμόνη που εκκρίνεται όταν η σύζυγος έχει κάνει π. χ. μπρόκολα βραστά και κάνει τον άντρα να πεθυμά τα γεμιστά της Μαμάς.

Τσιμπουκόνη:
Βασική ανδρική ορμόνη, εκκρίνεται από όλους τους άρενες και σε όλες τις ηλικίες.
Γεννά μια ακαταμάχητη ανάγκη για «προφορικό» σεξ αλλά αλληλεπιδρά με την γυναικεία πονοκεφαλίνη με αποτέλεσμα την έκκριση της «βρισκογκομενίνης»

Βρισκογκομενίνη:
Ορμόνη που έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία του ανδρός να ελέγξει την κίνηση των χεριών του και του οφθαλμού του. Εκδηλώνεται με παρατεταμένο χούφτωμα, της γραμματέως συνήθως, και συνδυάζεται ιδανικά με την meetingκινη

Μeetingκίνη:
Η έκκριση αυτής της ορμόνης επιφέρει την προσωρινή αναστολή της συζυγικίνης, μιας ορμόνης που είναι σχετικά αφανής. Προκαλείται με διάφορους τρόπους. Τελικό αποτέλεσμα είναι η γυναίκα να πιστεύει τα φούμαρα που σκαρφίζεται ο άντρας προκειμένου να την κάνει με την γκόμενα.

Φουμαρόνη:
Ορμόνη η οποία μετατρέπει και τον τελευταίο δυσγλωσσικό σε Ρήτορα προκειμένου να του κάτσει η Γυναίκα.

Αυτοκινητίνη:
Ορμόνη που εκκρίνεται στα πρώτα στάδια της αναπτυξης του ανδρος, λέγεται μάλιστα ότι εχει ανιχνευθεί και σε αρσενικά έμβρια... κατά την έκκριση της, το αυτοκίνητο μετατρέπεται σε αντικείμενο πόθου του ατόμου και η απόκτησή του σε βασικό λόγο της επιθυμίας πλουτισμού του, πολλές φορές δε,αντικαθιστά την επιθυμία του για σεξ,φαγητό,νερο, τηλεφωνο, κλπ... εκδηλώνεται με αλαλαγμούς σε κάθε εμφανιση καποιου μοντέλου της αρεσκείας του, και τρομώδες παραλήρημα κατά το οποίο εκστομίζει με ταχυτατους ρυθμους,τεχνικά χαρακτηριστικά,προστυχόλογα, σεξουαλικούς υπαινιγμούς και ύποπτα μουγγρητά...
Κατά την παρουσία μεγαλής ποσοτητας της ορμόνης αυτης στον οργανισμο, ο ανδρας παραμελεί τις υπόλοιπες οικονομικές ανάγκες της οικογενείας του και του ιδίου, προκειμένου να αγοράσει το εφικτότερο επιθυμητό μοντέλο,το γκαράζ του μοντέλου, να εξασφαλίσει το σερβις και την ασφαλεια του μοντελου, όπως και το παραμικρο αξεσουαρ και τζιριτζάντζουλο με το οποιο αυτό διατιθεται.
Αν παρατηρηθει για μεγαλο χρονικο διαστημα, προκαλει την εντονη εκκριση χοντοσεντερονης και φερτηκαρταρεκαργιολης από την γυναικα.

Ποδοσφαιρίνη:
Πρόκειται για βασική ορμόνη του ανδρικού οργανισμου κατά την έκκριση της οποίας ο ανδρας προτιμάει από οποιαδήποτε δραστηριότητα, οποιουδήποτε πνευματικού η άλλου επιπέδου, την παρακολούθηση αθλήματος τινός στο οποιο ορισμενοι ανδρες (συνηθως) κυνηγανε σε έναν αχανη αθλητικο χώρο μια μπαλα και την κλωτσανε.
κατα την διαρκεια της δραστηριότητας αυτης που προκαλει η ορμόνη, παρατηρειται εντονη εφιδρωση, πεταγμα των οφθαλμών, ακατάληπτες κουβεντες ποσομοιαζουσες με βρισιές, και κυριως προτροπες του ανδρα προς τα ατομα που τρεχουν (που συνηθως παρακολουθει στην οθονη οποτε εμφανως ΔΕΝ τον ακουνε)για πραγματοποιηση της γεννετησιας πραξης και άλλων τινών σεξουαλικων δραστηριοτητων. Υπάρχει σχεδον παντα και η συναφής ορμονη προρεμαλινη που εξεταζουμε παρακατω.

Προρεμαλινη:
Εκκρίνεται σε ολες τις ηλικιες και σε μεγαλύτερες ποσότητες στους άνδρες με σταθερο δεσμο και ασταθη εγκεφαλο... Εκδηλώνεται με επιθυμία για συναναστροφή όλων των πλασματων που το ονομα ή η ιδιοτητα τους αρχιζει, τελειωνει η προσομοιαζει σε «ρεμαλι».
Από τελευταιες ερευνες, θεωρηθηκε σαν αίτιο της δημιουργιας της θηλυκης ορμονης ρεμαλινης.

Τομαρίνη:
Εκκρίνεται σε κάθε παρατήρηση της συντροφου του ανδρός που εχει να κανει με οποιοδήποτε παράπονο, αίτημα, η παράκλησή της Υπερέκκριση παρατηρείται σε κάθε υποψια ύπαρξης των γυναικειων ορμονων: μουρμουρόνης, ρεμαλίνης, φλυαρόλης, στον ίδιο με αυτόν χώρο...

Σταρχιδιαμίνη:
Συγγενής ορμόνη της τομαρίνης. Εκκρίνεται όταν η παρουσια της τομαρινης δεν επιφερει το ποθητο αποτελεσμα στις αντιδρασεις της συντροφου του ανδρος και εκδηλώνεται με ακατασχετη επιδειξη ζωτικών οργανων του ατόμου, συνοδευόμενη με υψηλής εντάσεως και αμφιβόλου ποιότητας λογιδρια με αντικειμενο τα εν λογω οργανα. Προσφατες μελέτες υποδεικνύουν ότι η φράση «σιγα τα @@ ρε @@δι» προκαλούν άμεση εξαφάνιση της ορμόνης από τον οργανισμό του ατόμου.

Ρουχοπετόνη:
ορμόνη κατά την έκκριση της οποίας, ο άδρας νοιώθει μια ακατασχετη επιθυμία μόλις μπεί στο σπίτι του να πετάξει όλα τα ρούχα που φοράει σε διαφορα σημεία του και ΠΟΤΕ όλα μαζι στο ιδιο σημείο. Εχει παρατηρηθει δε, ότι όταν άνδρες στους οποίους εκδηλώνεται, αφηνουν αφηρημενοι τα ρουχα τους όλα μαζι σε καποια καρεκλα, σε μια δευτερη βόλτα τους τα παιρνουν και τα πετουν σε διαφορετικά μερη το καθενα.
Η ρουχοπετόνη απαντάται και στα δύο φύλα. Κακώς έχει κατά καιρούς αποδοθεί αποκλειστικά στο ανδρικό φύλο. Στο γυναικείο φύλο μάλιστα απαντάται συχνά η υπερέκκριση αυτής της ορμόνης και εκδηλώνεται σε αντίθετους χρόνους από αυτούς που περιεγράφησαν ήδη. Δηλαδή πριν την έξοδο από το σπίτι. Σε αυτήν την περίπτωση εκδηλώνεται μια ακατάσχετη επιθυμία αδειάσματος ολόκληρης της ντουλάπας με τα ρούχα στο κρεββάτι, τις παρακείμενες καρέκλες, στην τουαλέτα αλλά και στο χωλ (κοντά στον καθρέπτη) κτλ. Ταυτόχρονα σημείωνεται αύξηση των επιπέδων της δενεχωναφορεσωτιποτανίνης αλλά και της φερτηκαρταρεκαργιόλης, όπως και της τηλεφωνίνης.
Η ρουχοπετόνη παρουσιάζεται αυξημένη συχνότερα στο γυναικείο φύλο σε πολλές φάσεις της ημέρας καθότι συνδυάζεται με την γενικά αυξημένη ταϊδιαπαλιθαβαλώλης που δημιουργεί αίσθημα τρόμου στη γυναίκα που στη συνέχεια θα ανακατέψει τα πάντα για να βρει εκείνο το ζευγάρι παπούτσια που ταίριαζε με την τσάντα που δεν την βρίσκει με τίποτα -λόγω που ταυτόχρονα αυξάνεται και η ορμόνη χανωταπαντόλη, άλλη περίφημη ορμόνη της οποίας η ανάλυση δε χρειάζεται ειδική περιγραφή- και που κάνει αντίθεση με τουλάχιστον 7 (επτά) φορέματα.

Μανουλίνη:
Ορμόνη που ανιχνεύεται στο 99,9% των ανδρών, η εκδήλωσή της περιγράφεται άριστα και από την πιο αγαπημενη φράση των ανδρών, που είναι: «ολες οι γυναίκες είναι πουτάνες, εκτος απο τη μανούλα. . »
τα συμπτωματα πολλά. Συχνη επαναληψη λόγων και αρετών της μανουλας, διαμονή στο σπιτι της μανούλας μεχρι την τρυφερή ηλικια των 40 ετών, προσκόληση στα φαγητα, τα ρητά το χτένισμα και στις προτιμήσεις της μανούλας,αδυναμία να προβεί το άτομο σε οποιαδήποτε πράξη χωρις την έγκριση της μανούλας, κ. α.

Μουγκανίνη:
Βασική ανδρική ορμόνη. Υπάρχουν υποψίες ότι αν δεν ανιχνεύεται στον οργανισμο, το άτομο είναι υποπτο για ομοφιλοφιλικες προτιμησεις. Παρουσία της υπαρχει παντα και κατά την παρουσια της ορμονης τομαρίνης.
Κατά την έκκριση της ορμόνης το άτομο αρνειται να συμμετέχει σε οποιαδήποτε κουβέντα γινεται με πρωτοβουλία της συντροφου του,η συμμετεχει με φθόγγους διφθόγγους και ποτε με προτασεις που περιεχουν πανω από 2 (δυο) λεξεις, ειδικά όταν το θεμα της συζητησης αφορα σχεσεις γενικοτερα ή την δικη τους σχεση ειδικότερα. Η υπαρξη της προκαλει μεγαλη δυσφορια στις γυναικες, και συχνα την εκκριση των ορμονων: τηλεφωνίνης, φερτηκαρταρεκαργιόλης και ασταδιαλαρεκαργιόλης, ορμόνης εκκρινομένης σε εντελώς σπαστικές περιπτώσεις.

Ανασφαλίνη
Η πιο επίκίνδυνη όλων είναι αυτή η αρσενική ορμόνη, της οποίας η σύνθεση -σε αντίθεση με την προέλευσή της- ουδόλως κατέστη δυνατό να εντοπιστεί απο την επιστήμη. Είναι αυτό που λένε «η επιστήμη σηκώνει τα χέρια» αλλά εικάζεται οτι εξ αιτίας της δημιουργούνται όλαι αι ανωτέρω. Σε περίπτωση μάλιστα υπερέκκρισής της, συνιστάται το απλό «πάμε γι άλλα».

Πενθεριδόνη -α':
Τα επίπεδα αυτής της ορμόνης αρχίζουν να ανεβαίνουν σίγουρα μετά την εμμηνόπαυση αλλά κυρίως στα μέσα της έκτης δεκαετίας της ζωής της γυναίκας. Στην περίπτωση αυτή αποδεσμεύονται διάφοροι μηχανισμοί που προκαλούν αλλοιώσεις στον εγκεφαλικό φλοιό με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ψευδαισθήσεις ότι ο (άρτι εισαχθείς στην οικογένεια)γαμπρός είναι άξεστος, ακαμάτης και ανεπρόκοπος, τσιγγούνης, σάτυρος και άλλα τέτοια. Μάλιστα σε υψηλότερα επίπεδα επηρρεάζεται το κινητικό κέντρο του εγκεφάλου με αποτέλεσμα την ανεξέλεγκτη τάση για ρίψη αιχμηρών και μή αντικειμένων προς το θύμα. Επιπλέον επηρρεάζεται και το κέντρο της επικοινωνίας διότι σε πλείστες των περιπτώσεων διαπιστώθηκε παράλλαξη του χρησιμοποιούμενου (έως τότε) γλωσσικού ιδιώματος προς μια έκδοση που πλησιάζει λεξιλόγιο φορτοεκφορτωτών, νταλικέρηδων κτλ. όπου τότε το θύμα βομβαρδίζεται με ακατανόμαστες βρισιές, ταυτόχρονα όμως και με τη ρίψη αντικειμένων. Σε αυτή την περίπτωση συνιστάται αγορά εισιτηρίου χωρίς επιστροφή προς ένα άγονο νησί της επιλογής σας, νάρκωση και μεταφορά της στον προορισμό αυτό το ταχύτερον δυνατόν. Ενίοτε παρατηρούνται και παρεκκλίνουσες συμπεριφορές και προς τον σύζυγο της πασχούσης, ο οποίος μπορεί να κάνει το λάθος να προσπαθήσει να καλμάρει την κατάσταση...

Πενθεριδόνη -β':
Τα επίπεδα και αυτής της ορμόνης αρχίζουν να ανεβαίνουν επίσης μετά την εμμηνόπαυση αλλά κυρίως στα μέσα της έκτης δεκαετίας της ζωής της γυναίκας και πάλι. Εδώ έχει παρατηρηθεί μια επιλεκτικότητα που σχετίζεται με το φύλο του παιδιού της το οποίο παντρεύτηκε πρόσφατα. Ο τύπος-β της πενθεριδόνης εκλύεται όταν το παιδί είναι άρρεν. Στην περίπτωση αυτή αποδεσμεύονται διάφοροι μηχανισμοί που προκαλούν αλλοιώσεις στον εγκεφαλικό φλοιό με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ψευδαισθήσεις ότι η (άρτι εισαχθείσασα στην οικογένεια) νυφούλα είναι ελαφρών ηθών, με επαγγελματική εμπειρία στα της κρεβατοκάμαρας, άξεστη, βρώμικη, ανίκανη να θρέψει (. . ένα φαϊ της προκοπής) το άρρεν τέκνο της πασχούσης, μή-γόνιμη. Ακραίες συμπεριφορές όπως περιγράφησαν προηγουμένως (ρίψεις αντικειμένων κτλ. ) δεν έχουν καταγραφεί εκτός από περιστασιακά "ξεμαλλιάσματα" αλλά σπανίως. Γι'αυτό και θεωρείται ηπιότερος ο τύπος-β διότι δεν απειλεί τη σωματική ακεραιότητα των θυμάτων. Σε αυτήν λοιπόν την περίπτωση συνιστάται να συνάψει ο υιός της πασχούσης εξωσυζυγική σχέση έτσι ώστε να προσελκύσει την προσοχή της πασχούσης προς έτερο άτομο (εκτός οικογενείας, που δεν μας ενδιαφέρει εξάλλου, καλά να πάθει. . . ) και να γλιτώσει με αυτόν τον τρόπο η νυφούλα. Αποστολή σε άγονο νησί δεν ενδεικνυται σε αυτήν την περίπτωση διότι θα οδηγήσει σε οικονομικό μαρασμό τον υιό, ο οποίος συμμετέχει και στα έξοδα της νυφούλας.

Η πενθεριδόνες είναι προϊόν μεταβολισμού τής μαμαδόλης. Παρά το γεγονός οτι εκφράζονται στίς γυναίκες, όλως παραδόξως επιρρεάζουν κυρίως την ζωή τών ανδρών, όπως έχει αποδειχθεί σε διάφορες ελληνικές ταινίες.

Μανουλομανουλόλη:
Ορμόνη που έχει την ιδότητα να βγάζει τα (αντρικά) μάτια έξω. Εξωφθαμία εμφανέστατη, που παρουσιάζεται στο πέρασμα νεαρών υπάρξεων, και συνοδεύεται με σχετικές κραυγές του τύπου «Τσολιά μου εσύ» και «Μανάρι μου».

Πλημμυρομπανίνη:
Εκκρίνεται μέσα στο χώρο του μπάνιου, ΕΚΤΟΣ της μπανιέρας -πάντα.

Φερεπαντουφλόλη:
Αυτή η ορμόνη κοντεύει να εκκλείψει, τη διατηρούν μόνο μεγάλες ηλικίες ανδρών -ευτυχώς!

Μπαμπασολαταλύνη:
Ορμόνη που απαντάται συνηθέστατα σε γιούς (καμάρια) εκείνων που έχουν μπόλικη φερεπαντουφλόλη. Αυτή η ορμόνη δημιουργείται κατόπιν ειδικής εκπαιδεύσεως. Απαντάται και εις τα θήλεα, σπανιώτατα όμως.

Χρηματοκονομίνη:
Εκείνοι που την έχουν σε αφθονία, φορούν γραββάτες απαραιτήτως. Οι γυναίκες τους είναι τυχερές επειδή μπορούν να μη τσιγγουνεύονται τη φερεκαρταρεκαριόλη και τη χοντοσεντερίνη τους, καθώς και τις συγγενείς αυτών ορμόνες.
_____________________________
ΣΗΜ. Υπάρχουν και πολλές άλλες, η έρευνα δε σταματά. Νεώτερα συντόμως. Προσθέστε τις δικές σας εμπειρίες.

5 σχόλια:

funEL είπε...

Τη Λιακουρίνη τη ξέρετε?
Δεν τη ξέρετε...
Εμείς τη ξέρουμε απ τη καλή κι απ την ανάποδη

Rodia είπε...

Την ξέρουμε, καθώς και την ενισχυτική της, τη σαβουροπακετόλη, την ανασταλτική της funELκαισιατονίνη. Η συλλογή των ανωτέρω ορμονών του ποστακίου είναι π.Λ. (προ Προφήτου) και δικαιολογείται η παράλειψη των νεωτέρων...

Rodia είπε...

orlando, η έρευνα επί των ορμονών είναι αποτέλεσμα σκληρής ΟΜΑΔΙΚΗΣ εργασίας, πάλαι ποτέ, στο παλιό φόρουμ του παθφάιντερ. Από όσο θυμάμαι, η πλημμυρομπανίνη είναι ΑΜΙΓΩΣ δική μου ανακάλυψη..

:-)

raffinata είπε...

ο βησσαρίωνας είναι και πεθαμένος ... οι μαριάννες και οι γιάννες που νομίζουν ότι ζουν;
πάντως δεν χρειάζεται να κάνω εξετάσεις, ξέρω πως την πρώτη ορμόνη την έχω υπερ-αυξημένη... επίσης ένας γνωστός μου (και πολλοί άλλοι ομόφυλοί του) έχει τη μουγκανίνη (!!!!!!) ΤΕΛΕΙΟ

Μαύρος Γάτος είπε...

Συμμετείχες καλή μου Μαρίνα σε αυτήν την εντυπωσιακή ερευνητική εργασία;;;;;

Εγώ λέω πως σας αξίζει το Νόμπελ βρε!

Σοβαρά το λέω!!!!!!!!

Σ:))))))))))))))))))))))))))))))))))