Τρίτη, Μαρτίου 14, 2006

Νέος Αγιος προέκυψε, βοήθειά μας

Ποιο θα είναι το όνομά του; Το κατά κόσμον Ανδρέας (αν θυμάμαι καλά) ή το καλογερικό Βησσαρίων; Σε πόσο χρονικό διάστημα θα γνωρίζουμε αν πρόκειται πράγματι περί Αγίου ή όχι; Ο κ. ιατροδικαστής είπε σε δυο χρόνια, ο Αγιος Λαγκαδά, πρόσθεσε μερικά ακόμη, ο κ. Χατζηφώτης έβαλε με γαλαντομία καμιά εκατοστή. Αυτό που ξέραμε, ότι το νεκρό σώμα πρέπει να λιώνει στα τρία χρόνια, εκτός αν είναι ντοπαρισμένο με διάφορα χημικά (βλ. φάρμακα), να το ξεχάσουμε. Ελεγ' η γιαγιά μου ευχή σε κηδείες "να λιώσει γρήγορα" πράγμα που σήμαινε πως ο νεκρός που λιώνει γρήγορα, ήταν καλός άνθρωπος. Σήμερα, μου ανέτρεψαν τις αξίες μου τα δελτία ειδήσεων. Θα τα κόψω εντελώς μου φαίνεται. Αλλά πάλι.. ο Αγιος Γεράσιμος.. πώς γίνεται δλδ.. δυο μέτρα και δυο σταθμά.. Απαπαπαπαπα! Για τούτο δεν τα πήγαινα τα θρησκευτικά φαίνεται, πολύ μπέρδεμα αδερφέ μου, πάρα πολύ.

4 σχόλια:

Λαμπρούκος είπε...

Φιλενάδα τι να πω, για ακόμη μια φορά τα πνεύματα (το δικό σου το μεγάλο και το δικό μου το ανύπαρκτο) συναντώνται.

Rodia είπε...

Πού, πώς, πότε..???
Τρέχω να δω...

:-)

..χμμ.. να βάλω υποψηφιότητα για τη Νομαρχία Αθήνας;..

hardrain είπε...

καλημέρα Ροδιά :-)σου την αφήνω εδω, πιο πριν είχα περάσει και από τον Λαμπρούκο, αυτό το θέμα με τον μοσχομυρισμένο δεν το είχα πάρει χαμπάρι , να είστε καλά παιδιά που δείχνετε το δρόμο για την Ελλάδα των...θαυμάτων!

Ροδιά, απολαμβάνω πάντα τις εικόνες σου. Διάβασα και το Θεατρικό, το οποίο με κράτησε μέχρι το τέλος του με πολύ ενδιαφέρον-κάτι μου λείπει στο τέλος αλλά το κακό είναι πως δεν ξέρω τι...

Rodia είπε...

Καλημέρα Ανατέλλων!:-)
(μεσημεράκι είναι ακόμα, η Δύση αργεί)

Η Ελλάδα των θαυμάτων, είναι πραγματικά θαύμα πώς συντηρείται χωρίς φορμόλη!

Το ξέρω για το τέλος, είναι ξενερέ, πάσχω γενικά στα τελειώματα, άλλοτε βιάζομαι και άλλοτε το παρατραβάω. Αυτό είναι μια διασκευή του ομώνυμου διηγήματος. Σκέφτομαι να ανεβάσω και αυτό που απορρίφτηκε από το ΥΠΠΕ.

Τρέχω να δω τι έβαλες σήμερα και να τοποθετήσω καμιά καινούργια εικόνα...

:-)