Τετάρτη, Μαΐου 31, 2006

Το Post που αρνείται να καταχωρήσει ο blogger

Η οίηση των "κανονικών" ανθρώπων που ζητά ευκαιρία να ρίξει στον Καιάδα τη διαφορετικότητα

Η παιδεραστία είναι κάτι τι το απαίσιο, μια μορφή βίας ντυμένη με προβιά έρωτα τάχα μου... Κάθε μορφή βίας είναι απαίσια, αλλά αυτή που έχει θύματα παιδιά είναι η χειρότερη.

Το να ταυτίζεται όμως ο παιδεραστής (εγκληματίας, σύμφωνα με τη γνώμη μου) με τον ομοφυλόφιλο άνθρωπο, είναι λάθος. Ενα ζευγάρι ομοφυλοφίλων μπορεί να είναι πολύ καλύτεροι γονείς, με περισσότερη αγάπη και ενδιαφερον για το παιδί (ή τα παιδιά) του απο ένα "κανονικό" ζευγάρι γονέων "πραγματικών" με όλη τη βία που μπορεί εν δυνάμει να περιέχει στη σχέση του. Οι ομοφυλόφιλοι τουλάχιστον ζουν μαζί επειδή ακριβώς αγαπιούνται (και το δηλώνουν) και όχι για λόγους απλά συμβατικούς όπως γίνεται συχνά με τα κανονικά ζευγάρια.

Είχα την ευκαιρία να το διαπιστώσω από κοντά και ομολογώ οτι θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν το θάρρος της γνώμης τους και αισιοδοξώ να πιστεύω ότι σε λίγα χρόνια θα πάψει να υπάρχει αυτό το στίγμα που βάζουμε εμείς οι δήθεν κανονικοί μικροπρεπείς επειδή αρνούμαστε να κατανοήσουμε μερικά απλά πράγματα. Η φύση δεν είναι μόνο ό,τι καθένας εννοεί φυσικό. Η φύση είναι απέραντη και η προτίμηση προς το ίδιο φύλο είναι μια κατάσταση, δεν είναι παρέκκλιση ούτε βίτσιο ούτε έγκλημα. Αμάν!


ΣΗΜ.1. Αυτό το ποστ είναι ένα σχόλιο που καταχώρησα πριν από λίγο κάπου όπου μπερδεύεται η παιδεραστία με την ομοφυλοφιλία. Καλό είναι να προσέχουμε τι γράφουμε και τι εννοούμε όταν γράφουμε κάτι. Με το να τοποθετούμε την παιδεραστία στο ίδιο τάσι της ζυγαριάς με την ομοφυλοφιλία, αποδυναμώνουμε το εγκληματικό προσωπείο του παιδεραστή. Αυτή είναι η πρόθεσή μας; Νομίζω ότι είναι μάλλον το εντελώς αντίθετο. Γιατί τόσο μένος εναντίον της ομοφυλοφιλίας; Επειδή είναι κάτι τι ακατανόητο; Ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε, αντί να αναθεματίζουμε.


Αυτή την (ηθελημένη?) άγνοια χρησιμοποιούν οι (βιαστές και) παιδεραστές για να προχωρήσουν σε νομιμοποίηση των αισχρών πράξεών τους.

posted by Rodia @ 5/31/2006 04:42:00 μμ

ΣΗΜ.2. Επειδή η προηγούμενη αποστολή του θέματος αγνοήθηκε από τον ξενιστή blogger, ξαναστέλνω το ίδιο θέμα και ελπίζω να παραμείνει ανεβασμένο. Δεν ξέρω τι να υποθέσω...

posted by Rodia @ 5/31/2006 06:28:00 μμ

1 Comments:
Rodia said...
Αυτή τη φορά πήγα στο Edit και έλεγξα ότι πράγματι έχει καταχωρηθεί. Πιθανότατα κάποια εργασία έκανε στο μπλογκ μου ο σέρβερ πριν λίγη ώρα και κατάπιε την προηγούμενη καταχώρηση. Αυτά για να προσέχουμε στο εξής!

:-)

6:47 μμ
Ανακοίνωση Σχολίου


ΣΗΜ.3. Μα την αλήθεια, δεν ξέρω τι να υποθέσω... Πάλι σβήστηκε απο τη λίστα των Posts.

3 σχόλια:

Tero είπε...

Ο Blogger τα παθαίνει αυτά όταν ο τίτλος του post είναι πολύ μακρύς. Την έχω πατήσει κι εγώ ξανά και ξανά, και μου πήρε 5-6 φορές μέχρι να καταλάβω ότι αυτό φταίει. Στην αρχή το εμφανίζει κανονικά, και μετά από λίγα λεπτα σου πετάει ένα "The post you are looking for was not found"... και ψάχνεσαι. :(

So, keep it short, and everything will be alright. ;-)

Tero

Rodia είπε...

Ευχαριστώ Tero:-)

Πάντα είναι χρήσιμη η ανταλλαγή πληροφοριών!

enteka είπε...

εγώ μπορούσα να το διαβάσω αλλά δεν άνοιγε τα comments
ωραίο κείμενο btw, συμφωνώ μαζί σου