Σάββατο, Μαΐου 20, 2006

Φρέσκο αίμα στη μπλογκόσφαιρα: Τρέξτε δράκουλες!

«Εχω την εντύπωση ότι η περίπτωση να υπάρχουν υπάλληλοι πακιστανοί στην εν λόγω Υπηρεσία (ΕΥΠ) δεν εξετάστηκε επαρκώς...» Αυτό είναι το σχόλιό μου στο εξαίρετο ενημερωτικό ποστ του συνάδελφου μπλόγκερ Μπαμπάκη, ο οποίος πληροφορεί περί του παραδόξου των δηλώσεων Πολύδωρα ανατέμνοντας την επικαιρότητα στο περιθώριο των Γιουροβυζιών, τα οποία θα παρακολουθήσω και θα μαγνητοσκοπήσω -φυσικά.

Αντιγραφή απο τα αντεγραμμένα στο εν λόγω Μπαμπάκειον μπλογκ:

*** Πλήρη κάλυψη στον προκάτοχό του Γιώργο Βουλγαράκη παρείχε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρων Πολύδωρας υποστηρίζοντας ότι «οι Πακιστανοί επιδίδονται στο σπορ να απαγάγει ο ένας τον άλλον».

*** Οι απαγωγές Πακιστανών, που καταγγέλθηκαν ότι έγιναν το καλοκαίρι του 2005, όντως πραγματοποιήθηκαν και μάλιστα από όργανα των ελληνικών κρατικών υπηρεσιών, όπως δήλωσαν την Πέμπτη ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δ. Λινός και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Δ. Παπαγγελόπουλος.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Μια και η αναφορά σε Δράκουλες, δέον να προσθέσω ότι επετέθησαν εις την διεύθυνσιν του εξαίρετου μπλόγκερ Κοκοβιού και απήγαγον ταύτην βιαίως, ΧΩΡΙΣ την συγκατάθεσίν του. Οθεν, ας αντισταθούμε στο διαδικτυακό ΦΘΟΝΟ και... ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!

3 σχόλια:

Ecumene είπε...

Mαλλον πρόκειται για απαγωγικο
παιχνιδι Πακιστανών Μαθηματικών
..

..Α..κατα.νόητο στον ευγενή Σαμουράη και Λογιο και Λορδο Βυρωνα Πολύδωρα...

Chaca-Khan είπε...

μάλλον δεν ξέρεις από βέσπα και επίσης μάλλον κ΄λατι δεν έχεις καταλάβει καλά νομίζω..

Rodia είπε...

***Chaca-Khan, για πες εσύ που ξέρεις...
(παρακαλώ, ε) :-)