Τρίτη, Μαΐου 16, 2006

Το Καταχθόνιο Σχέδιο των Βορείων (ΚουΣουΒο)

Μόλις χτες βραδάκι γύρισα από Θεσσαλονίκη, όπου ως μέλος της ανθυποδιμοιρίας της Νότιας Μπλογκερίας συμμετείχα σε ειρηνική σύρραξη με το Τάγμα του Βορρά, το οποίον θέλησε να μας εξοντώσει με το καταχθόνιο σχέδιο: φαΐ-τσίπουρο-φαΐ-μπύρες-φαΐ-τσίπουρο-τσίπουρο-τσίπουρο-τσίπουρο-τσίπουρο-τσίπουρο-τσίπουρο-τσίπουρο-τσίπουρο-τσίπουρο-τσίπουρο-τσίπουρο...

Λεπτομέρειες αργότερα, μόλις αποτινάξω και την τελευταία τοξίνη από τον οργανισμό μου, που είναι τίγκα στην Αστεροτονίνη, Λαμπρουκολίνη, Πανοτολουόλη, Μαυρογατόνη, Λεμοναδιόλη, Τερόνη, Αθανασιάτη, Φουφουτένη, Τυχοναστριόλη, Ημιαιμίνη, Πανσεληνοτάση, Χημειομπανίνη, Μπιρμανόλη, κλπ κλπ.

(Ο Νότος αντιστέκεται πάντως σθεναρώς)

10 σχόλια:

Λύσιππος είπε...

Ως γνωστόν, το τσίπουρο από το Βόλο και πάνω είναι θάνατος!

Ecumene είπε...

Bαστα Νοτια μου!!!!!!

Ελιες και παξιμαδι,τωρα..

Λαμπρούκος είπε...

Axaxaxaxax Ροδίτσα μου συνήλθες? Είμαι σίγουρος γιατί φαίνεσαι ότι εσένα δε σε τρομάζει φοβέρα καμιά. Σιγά τώρα 5-10 παλιοκαραφάκια!

An-Lu είπε...

;-))))))

Κωστής Γκορτζής είπε...

Κυρίες μου νομίζω ότι δεν έκανα καλά που σας άφησα απροστάτευτες στα χέρια των ημιαγρίων καρντασιών. Ας όψεται το ραντεβού με τις αρκούδες της Πίνδου που είχα κλεισμένο από καιρό.
Την άλλη φορά θα σας στείλω σ' αυτούς ΑΦΟΥ καταναλώσουμε τα καραφάκια μαζί!

Νicola Beerman είπε...

...μεταξυ μας,με πειραξαν οι μπυρες!...γι αυτο δεν μιλαγα πολυ(φαντασου να'μουν στα καλα μου!).Παντως για τσιπουρο καλο απευθυνσου σε κανεναν Γιαννιωτη!(δεσμευομαι να σου φερω μια μπουκαλιτσα,μιας και σου αρεσει απ'οτι καταλαβα...)

Rodia είπε...

*** Λύσιππε, δεν το ήξερα.. Νόμιζα ότι ΜΕΧΡΙ το Βόλο..
:-)

*** Herco, με το ωραίο ονοματάκι (ονοματάρα!) έπρεπε να μας συνοδέψεις!
:-)

*** Εργοτελίνα, άντε στην Κρήτη το επόμενο! ..τι παξιμάδια; μεταλλικά;..
:-)

*** Λαμπρούκο, δεν έχω συνέλθει ακόμα από την έκπληξη της αντάμωσής μας! Αν το πρόσεξες, από τη σαστιμάρα έκανα πως ψάχνω κάτι στη τσάντα μου πριν τολμήσω να αντικρύσω το σπινθηροβόλο σου βλέμμα.. Αστα! τατου στην καρδιά με έκανε!
:-)

*** An-Lu, :-))))σμουτς!

*** Ημίαιμε, μήπως να μας έστελνες κατευθείαν στις αρκούδες καλύτερα; ..λέω τώρα.. Τα άνθη φωτογραφήθηκαν δεόντως και θα εμφανιστούν επιτόπου μόλις το επιτρέψει ο σέρβερος κ. Γούγλης (ΦΤΟΥ σαμποτάζ! αρνείται ως τώρα)
:-)

*** nicola, δεσμεύσου, δεσμεύσου και.. μη μιλάς τόσο πολύ, θα μας παρεξηγήσουν!
:-)

Кроткая είπε...

ζηλεύωωωω -και αναμένω λεπτομερέστερη ανταπόκριση!

Melina's Art είπε...

Ροδίτσα μου, καλώς επιστρέψαμε!..
Άντε, και στην επόμενη συνάντηση! :) cheers!

Oneiros είπε...

Χεχε, ουσίες κι (οινο)πνεύματα, που λέει και το τραγούδι. Orlando, το καταχθόνιο σχέδιο περιελάμβανε και μη συμβατικά όπλα (=πιώματα) μαζικής καταστροφής, τα οποία όμως κάποιοι γλύτωσαν με διπλωματικούς ελιγμούς της τελευταίας στιγμής (τύφλα να έχει ο ΟΗΕ :-p)
Καλή αποτοξίνωση, Ροδιά, και φιλιά στο σθεναρό Νότο until next we meet. Προετοίμασέ τους για εισβολή ;-)