Σάββατο, Μαΐου 27, 2006

Κάθε ταράτσα και αντιαεροπορικό, κάθε βλήμα και τηλεόραση

Θα βάλω αντιαεροπορικό στην ταράτσα Μαριάνθη μου, το πήρα απόφαση. Οσο ακριβό κι αν είναι, θα το πάρω! Τι δηλαδή; Να βρεθεί καμιάν ώρα κανας τουρκαλάς στη κουζίνα μου;

8 σχόλια:

Λύσιππος είπε...

Bάλε Artemis να χαρεί ο μακαρίτης ο Αντρέας.

Dellaporta είπε...

... και να σου κλέψει την σπανοκόπιτα? Γρήγορα πάρε τηλ τον Γιούρι (φίλος απο την πρώην Σοβιετική Ένωση που βγάζει τα προς το ζην πουλώντας ... οικιακό εξοπλισμο) να παραγγείλεις μερικά αντιαεροπορικά αλλά και καλάσνικοφ, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Καθε βλημα και τηλεοραση; ΕΓΡΑΨΕΣ

Ecumene είπε...

ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ;;;;

ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΘΑ ΝΑΙ...

ΚΑΛΟ ΙΜΑΜ..........

αερικο είπε...

Μπααα..ποιο ιμαμ, στο μπακλαβα θα παει, θα γυρισει το ταψακι αναποδα και θα διαβασει το made from..! :-))
Κανω και διαιτα!@#$%^&@#%..δεν πιστευω να αποθηκευω θερμιδες με το που λεω "μπακλαβας" ;....λετε να;;..

Giatros gia desimo είπε...

Ntropi Roditsa, ntropi. Esy... epitimo melos tou funel kai 8es ena APLO antieroporiko... Krima... Elega, 8a parei kana tesla, kamia kosmosfaira na vgazei kai to axti tis i gynaika panw stous antixristous... Arhizw na provlimatizomai...

kokorman είπε...

Αγαπητή ΡΟΔΙΑ,

Η εταιρία μας ΚΟΚΟΡΜΑΝ και ΣΙΑ Α.Ε.Β.Ε.Ε, πιάνοντας τον παλμό και τις ανησυχίες της σύγχρονης ελληνίδας νοικοκυράς ανακοινώνει τον κατάλογο αντί αεροπορικών όπλων 2007 και σας προσφέρει έκπτωση σε όλα της τα είδη μέχρι και 50% σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Τα προϊόντα μας 100% ελεγμένα και εγγυημένα εισάγωνται από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές όπλων ανα τον κόσμο. Η πολυετής πείρα μας εγγυάται ότι το τσουκάλι σας θα παραμείνει ΑΝΕΠΑΦΟ από οποιαδήποτε προσπάθεια τούρκου ή άλλης εθνότητας αεροπόρου να σας το μαγαρίσει.

Μπορείτε επίσης να επισκευθήτε την έκθεσή μας όπου θα δείτε τα τελευταίου τύπου αντιεροπορικά όπλα τεχνολογίας ΤΕΣΛΑ τα οποία δεν έχουν εμφανιστεί στο εμπόριο και να επωφεληθείτε από τις καταπληκτικές τιμές μας.

Για να δείτε τον κατάλογο όπλων και πυρομαχικών αξεσουάρ για τα αντιεροπορικά μας παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το παρακάτω λινγκ:

http://images.google.gr/images?q=anti+aircraft+defense&svnum=10&hl=el&lr=&start=0&sa=N

Μετά τιμής

+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+

Κωστής Γκορτζής είπε...

Κάθε τηλεόραση και...βλήμα Ροδιά μου!