Τρίτη, Μαΐου 09, 2006

ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. - ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ. ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟΠΛΗΞΙΑ

Μετά την τολμηράν ομολογουμένως κίνησιν του αρχηγού της αξ/κής αντιπολιτεύσεως κ. Γ.Α. Παπά-Ανδρέου να προτείνει δια την υπερνομαρχίαν υποψηφίαν εκπρόσωπον του δευτέρου φύλου και δη μουσουλμάναν, η κυβέρνησις απεφάσισε την ίδρυσιν υπερνομαρχίας εις την απάτητον υπό των μωαμεθανών ένδοξον Επτάνησον, με στόχο να προτείνει ως υπερνομάρχην ενεργόν μέλος του κόμματος gay βουδιστήν.

"Δεύτερον φύλον εσείς; τρίτον εμείς! Μωαμεθανήν εσείς; βουδιστήν εμείς!" κάπως έτσι θα σκέφτηκαν οι εκλεκτοί σύμβουλοι του πρωθυπουργού κ. Καρά-Μανλί και ο κ. Γ.Α. Παπά-Ανδρέου το φυσάει και δεν κρυώνει.

Κατόπιν της αποκοτιάς του κόμματος της Ν.Δ. δια της κυβερνήσεως αυτού, ο αρχηγός του Λ.Α.Ο.Σ. κ. Καρα-Τζαφέρ υπερακόντισεν δια δηλώσεών του εις το κανάλι του:

"Ημείς, όταν γίνουμε κυβέρνησις, θα ιδρύσωμεν υπερνομαρχίαν 'Αθηνών-Θεσσαλονίκης' και θα προτείνωμεν δια την θέσιν του υπερνομάρχου τον κ. Δ. Λιακόπουλον, εκδότην και βιβλιοπώλην όστις διατηρεί βιβλιοπωλεία και εις τας δυο πόλεις πυλώνας της ΕΛλάδος, αποδεδειγμένως άνδρα με τη βούλα του πολυτέκνου, ακραιφνώς ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ, δεδομένου ότι στηρίζομεν ανέκαθεν το πρώτον φύλον και τας αρχαιοελληνοχριστιανικάς παραδόσεις."

Υστερα ξύπνησα και, επειδή η Πρωταπριλιά αργεί, είπα να το ανεβάσω τώρα το ποστ...

4 σχόλια:

Oneiros είπε...

Δεν ξέρω πως τα πάει η Φώφη με το celerity, αλλά εμείς εδώ έχουμε ήδη υπερ(ε)νομ(οτ)άρχη, που προλαβαίνει στο χαλαρό καμιά σαρανταριά εγκαίνια, γάμους, κοσμικούς χορούς, πετάγματα γιγάντιων χαρταετών και αποκαλυπτήρια αγαλμάτων πριν το brunch, και μάλλον σκοπεύει να παραμείνει στο πόστο για τα επόμενα n χρόνια (σιγά μην τον κουνήσει κανείς).

Λαμπρούκος είπε...

Μάτια μου να με δώ Παγκοσμιομάρχη και τι στον κόσμο!

Μαύρος Γάτος είπε...

Ντροπή σου Μαρίνα!!!! Ποιός Λιακό και παρδαλά κατσίκια;;;;;;

¨Αξιος για Υπερνομάρχης είναι μόνο ΕΝΑΣ, και
κανένας άλλος!!!!!!

ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΣ και ξερό τσουρέκι!!!!!

ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΣ φορ πρέσιντεντ, μη σού πω!!!!!!!

funEL είπε...

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΛΙΑΚΟΥΡΑΣ για:

υπουργός παιδείας και Θρησκευμάτων,
υπουργός δημ. Τάξης,
υπουργός δημοσίων έργων,
υπουργός εξωτεροεσωτερικών,
υπουργός αποδόμησης της ιστορίας
υπουργός Αιγαίου μακεδονίας Περού Ν. Β. Αμερικής, Σαχλαμαράν, Σειρείου
Προθυπουργός, πρύτανης, ολυμπιονίκης, μάγειρας, επιστήμων, αντιβασιλέας, βασιλέας, Πάπας-αρχιεπίσκοπος-πατριάρχης, άγιος, στρατάρχης, αρχάγγελος, ημίθεος...

το τελευταίο στεπ το κατανοήτε αλλά δεν το αναφέρουμε για να μη θεωρηθούμε γραφικοί.

http://rapidshare.de/files/19591996/ta_ethnikofrona.zip.html