Παρασκευή, Αυγούστου 11, 2006

..και τώρα αγαπητέ κ. Ρασούλη...



..μια και στο μπλογκ σας -το επονομαζόμενο "Ειρήνη Ημίν"- ανεβάσατε ποστ με τίτλο "Απαντήσεις που χρωστάω", δώστε και σε μένα μιαν απάντηση:


Από πού ψωνίζετε καλάμια..?..


μετά τιμής, κλπ κλπ


Υ.Γ. Υποθέτω ότι δεν είναι δική μου μονάχα η απορία, αλλά την έχουν και άλλοι.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν τον ρωτάς στο δικό του blog; Πως θα δει την ερώτησή σου;

artois είπε...

ε, ακόμα κι αν βλέπεις καλάμι στις "απαντήσεις που χρωστάει", θα έλεγα ότι το "δικαιούται".

Αλλά απορώ κι εγώ με τη σειρά μου. Άλλα καλάμια δεν βλέπεις στο μόνιτορ; Αυτά που οδηγούν με χίλια τα ατάλαντα μειράκια και οι τρελλαμένες/οι συγγραφείς του κώλου;

(χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμφωνώ με την συμπαράταξή του με τους πολεμοχαρείς, πολεμοδιψείς και αμαχητοβόρους Ισραηλινούς)

Oneiros είπε...

Artois, από διανοητές "διαμετρήματος" Ρασούλη και Δήμου περιμένεις περισσότερα απ' όσα από τα "ατάλαντα μειράκια". Εξ' άλλου, οι ίδιοι είναι που διαφημίζουν (με το αζημίωτο, βασική διαφορά σε σχέση με τους περισσότερους bloggers) σε κάθε ευκαιρία το διαμέτρημά τους, και μας κάνουν να τα περιμένουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ανήκωμεν εις την... Ανατολή!

Όσο για τους ...αραβοκρητικούς, ας το αντιπαρέλθω καλύτερα... η καταγωγή μου δεν μου επιτρέπει να ξεπεράσω τη μεροληψία μου...

Rodia είπε...

~ απορία, φάουλ η απορία σου! Εγραψα εδώ αφού διάβασα τα μακροσκελή κείμενα/σχόλια με τα οποία τίμησαν το μπλογκ του κάποιοι "Και κείνος δεν απάντησεν".. Ασε που κινδυνεύει να σβηστεί το σχολιάκι μου εκεί πέρα ή να τύχει.. αβλεψίας! Συνηθίζεται δα από παρόμοιους "δεδικαιωμένους" καλαμιών.

:-)

~ Artois, διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως! Εδώ δικαιούται (χωρίς εισαγωγικά) ο πάσα είς(!) να εκθέτει την πραμμάτεια του. Από ένα (αναγνωρισμένο από το χρόνο) ταλαντούχο εκθέτη περιμένω πάντως κάτι τι περισσότερο από την υποστήριξη πολιτικοστρατιωτικών πρακτικών μη και χάσει η Βενετιά βελόνι.

:-)

~ Ονειρε, συμφωνώ οριζοντίως και καθέτως! Τα γράφεις άλλωστε πολύ πιο περιεκτικά, χτυπάς διάνα, πώς το λένε!

:-)

Rodia είπε...

~ JustAnotherGoneOff, πέσαμε σε παράλληλα κύματα:-Ρ
Οπως διαπίστωσες δεν ανακατεύτηκα με τα αλλοπρόσαλλα (για μένα) ποστίσματά(!) σου και όχι επειδή διαφωνώ με το πού ανήκομεν!
Εδώ όμως ομιλούμεν περί καλάμων...

..και.. δεν νομίζω ότι υμείς κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε..
(παρεκτός αν η κάλαμος ευδοκιμεί μόνο στη μεγαλόνησο:-Ρ)

:-)

artois είπε...

Ροδιά και Όνειρε, φαίνεστε πρόθυμοι να πιστεύετε ό,τι δηλώνει ο καθείς. Αν σκεφθείτε ότι ο Ρασούλης είναι απλώς ένας στιχουργός και ο Δήμου ένας απλός χρονογράφος, αρθρογράφος. μεταφραστής, διαφημιστής, δημοσιογράφος, επιχειρηματίας, τηλεπαρουσιαστής, φωτογράφος. τεχνοκριτικός, κομπιουτεράς, αυυτοκινητιτζής, ψυχολόγος, ποιητής, πεζογράφος, blogger και..., δεν θα έπρεπε να είχατε μεγάλες απαιτήσεις.

Εσείς φταίτε που περιμένετε πολλά, όχι αυτοί που έχουν λίγα να σας δώσουν.

Rodia είπε...

Ναι βρε συ Artois, φέρε τρία καλαμάκια άμα σου περισσεύουν τώρα!
(για φραπέ, ε)

:-)

Μαύρος Γάτος είπε...

Εγώ αλλού θα σταθώ. Και από πού κι ως πού "δικαιούται καλάμι"; Και ποιό είναι το "διαμέτρημα" της διανόησής του;;;;; Επειδή έγραψε "πότε βούδας, πότε κούδας;;;; Και κάνα δυό ακόμα πυροβολημένα ινδουιστο-βουδιστικά;;;;; Και καναδυό όντως εξαιρετικά ερωτο-καψουρικά;;;;;

Ε μα πιά έγινα Οθωμανός ( σε αντιδιαστολή με το αραβο-κρητικός....)

Rodia είπε...

Γατούλη!
Αντιτίθεσαι τώρα στα παντοδύναμα ΜΜΕ..???..

:-)

artois είπε...

Μαύρε γάτε, "δικαιούται" έγραψα. Σε αντιδιαστολή με τα άλλα μπλογκοκαλάμια που ομνύουν στην "αξία της γραφής τους". Άλλο δικαιούται, και άλλο "δικαιούται".

Παρά τα εισαγωγικά όμως, επιμένω ότι το "δικαιούται" ως καλλιτέχνης που έχει "αναγνωρισθεί" από το κοινό που αγόρασε και αγοράζει ακόμα (μετά από τόσες δεκαετίες) την "εκδίκηση της γυφτιάς", που χορεύει ακόμα με τον "βούδα" και τραγουδάει στις συναυλίες τον "υδροχόο" του.

Και ας μην ξεχνάμε και το "όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν", που έγινε σλόγκαν και το επαναλαμβάνουν κάθε τόσο αρκετοί bloggers.

Πώς να το κάνουμε;
Κυρ διευθυντά των δίσκων,
έχει ήχο κι υλικό
,
ακόμα κι αν δεν αρέσει σε κάποιους ή δεν συμφωνούμε μαζί του.

Rodia είπε...

Αλλαχ ουάκμπαρ Πάνο!:-)

Συμφωνείς δλδ να ανεβάσουμε καθένας το γενεαλογικό του δέντρο.. χμ..:-Ρ

Ecumene είπε...

EΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΛΙ.....


ΕΔΩ ΕΙΝ ΤΟΥ ΡΟΔΟΥΛΗ!...

:)



..............
KALAM ALEKUM!......

Ecumene είπε...

Sαλίγκαρος που μας χρει@ζεται:))