Τετάρτη, Μαΐου 17, 2006

...παραλειπόμενα και τέρμα. Κλείνω ως ρεπόρτερ!

Ξεκινώντας με το Χνούδι, είχαμε μερικές μικροπεριπέτειες: ένα πονόδοντο, μια παρ' ολίγον ακύρωση του ενός εισιτηρίου, μια καθυστέρηση στο αεροδρόμιο, αλλά όλα ξεπεράστηκαν με μπόλικο χαχανητό.


Μόλις φτάσαμε είχαμε μια πριγκηπική υποδοχή από τον ωραίο (κούκλο!) Ημίαιμο, με υπέροχα μοσχομυριστά τριαντάφυλλα από τον κήπο του, ερυθρού χρώματος που σημαίνει πάθος, καθώς και ένα γερό τραπέζωμα, όπου ξεκίνησε αισίως ο μαραθώνιος πολυνοστιμοφαγίας.
Η καλή καρδιά (βλ. επόμενες εικόνες) είναι ένα εξαιρετικό μαγαζί, εγγυημένο όσον αφορά την ποιότητα και το καλομαγείρεμα των εδεσμάτων. Τα βραδάκια παίζει εκεί και τραγουδάει ένας ρεμπέτης με φωνή ανώτερη, όπως πληροφορηθήκαμε. Δυστυχώς, κλείνει την περίοδο του καλοκαιριού, δηλαδή από αρχή Ιούνη μέχρι αρχή Σεπτέμβρη.


Ο τιμοκατάλογος δείχνει καθαρά τη διεύθυνση..


..τις ποικιλίες..


..και τις τιμές.



Πληροφορήθηκα από ντόπιο φίλο για τον Αγγελιοχώρο, την εφημεριδούλα που μοιράζεται δωρεάν στη Θεσσαλονίκη. Κατά τύχη, βρέθηκε το φύλλο της 8ης Απριλίου 2006, όπου ανακάλυψα άρθρα διαφόρων γνωστών μπλογκεράδων: old-boy.blogspot.com, mftm.blogspot.com, calledrama.blogspot.com, astrojoggis.blogspot.com, kaltsovrako.blogspot.com, diastaseis.blogspot.com, και teleologikos.word-press.com, του οποίου σκανάρησα το κομμάτι και το ανεβάζω:



Αυτό που υποσχέθηκα να ανεβάσω επίσης, είναι το ποιηματάκι που γράψαμε ομαδικά και στο πίτσι φιτίλι λίγο πριν εγκαταλείψουμε τον Ιμερο και φύγουμε από την Περαία:



Αντε και εις άλλα με υγεία!
Εδωσα μια γεύση, αρκετά πειστική ελπίζω. Παραδίδω τη σκυτάλη και δεν πρόκειται να ξαναγράψω για μπλογκοσυναντήσεις και τα τοιαύτα στο μέλλον.

3 σχόλια:

Λύσιππος είπε...

"Φεγγάρι ολοστρόγγυλο υπήρχε στον αέρα"

......................

Κρακ.

NinaC είπε...

Μμμμμμμμμ..........σιγά!

Ούτε ένα ποίημα της προκοπής δεν καταφέρατε να γράψετε....

Μαύρος Γάτος είπε...

Σίντι Ιούδα Σ;ppp (φιλάς κι υπέροχα;;;;)

Ταπαρά πονάσας στονό Ηέ!!!!!!!!!!